You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  1. GFCOM
  2. JCE Editor
  3. Thursday, 08 August 2019
Hi Ryan,

When you cut / past a folder in Image Manager Extended, an issue is displayed in the chrome console :
Uncaught TypeError: s.replace is not a function
at Object.basename (index.php:8)
at index.php:11
at Function.map (index.php:2)
at callback (index.php:11)
at Object.<anonymous> (index.php:11)
at Object.<anonymous> (index.php:8)
at u (index.php:2)
at Object.fireWith [as resolveWith] (index.php:2)
at k (index.php:2)
at XMLHttpRequest.<anonymous> (index.php:2)

And the window doesn't refresh...

But the cut / past action is correctly done (a refresh displays well the folder pasted)

Tested on demo website !

Regards
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # Permalink
Accepted Answer Pending Moderation
Please try JCE Pro 2.7.16 RC5 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

You may need to clear your browser cache after install.
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Ryan,

Fixed with 2.7.16 RC5 !

Regards
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Ryan,

Another issue with copy/past folders !

When you select then copy a parent folder (like "Folder_2" on demo website) and try to past it inside the folder copied after navigated in it by cliking on it (so when you are inside "Folder_2" on demo website)
The error message "Copy failed" is displayed, but it create an infinite amount of subfolders named "Folder_2" inside a "Folder_2" inside a "Folder_2" etc...

You can check my work on demo website (sorry lol)

It just happened to me on production website (I had to destroy subfolders directly from SSH because it was soooooo long by FTP) !

I think my issue is related to this thread : https://www.joomlacontenteditor.net/support/forum/100570-loop-in-file-browser

Thanks !

Regards
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!