You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  1. MASSOT
  2. MediaBox
  3. Friday, 18 September 2020
Hi,

On a new website that we are developing with Joomla 3.9 and JCE pro 2.8.17 we have installed JCE MediaBox 2.1.1.

The JCE Mediabox popup does not open, when you click on the thumbnail the image opens in the window, not in a popup.

We reinstalled version 1.2.9 and the popups work.

I also tested the beta version (2.1.2 Beta 3) without success.

We do not really know who is blocking JCE MediaBox 2.1.1?

If necessary, I can provide you a access to the website by private message.

Regards.
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
@MASSOT - The issue here is not with JCE MediaBox, but with another script on the site, which is causing an error when the page loads, and therefore preventing subsequent script, like MediaBox, from executing.
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # Permalink
Accepted Answer Pending Moderation
Please post a link to an example popup, using JCE MediaBox 2.1.1
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,

Thank you for your reply.

I sent you the link by private message.


Regards.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
I have the same problem and would be interested in the solution.
TIA
Krisztina
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Arggg, that's it!

It comes from JS scripts from FlexiContent, unused fields enabled by default in FlexiContent.
The developer was deprived of soda. :p

Sorry for the noise.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 4
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!