You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  1. mikeante
  2. JCE Plugins / Addons
  3. Wednesday, 13 June 2018
Hi,
I tried to insert the watermark on the images, but the upload dialog does not contain the option to add. I use Joomla 3.8.7 and JCE Pro 2.6.29

thanks
Attachments (1)
Accepted Answer Pending Moderation
In Editor Profiles -> Editor Parameters -> Filesystem, is Show Upload Option set to Yes?

https://cdn.joomlacontenteditor.net/tmp/96310-watermark-image-not-work.jpg
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Plugins / Addons
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Ryan,

2 questions...
1.) I'm using Joomla 3.9.23 (from the scratch) with JCE 2.9.1 Pro (bought & delivered today)
I've activated watermark in "Filesystem" as required, button is shown in Upload-Mask, but no watermark is added to the uploaded pic (.png)
-> Any idea?
2.) I'm using Joomla 3.9.23 with JCE Core. I've de-installed the Core version and installed Pro version (2.9.1). No "Image Manager Extended" available. Neither shown in Plugin Parameters (only "Image Manager" is still there) nor in the Upload-Dialogue (only "Image Manager" is shown)
-> Pro only usable from the scratch?

Thank you for your support
/Michael
  1. more than a month ago
  2. JCE Plugins / Addons
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
1.) I'm using Joomla 3.9.23 (from the scratch) with JCE 2.9.1 Pro (bought & delivered today)
I've activated watermark in "Filesystem" as required, button is shown in Upload-Mask, but no watermark is added to the uploaded pic (.png)
-> Any idea?


In your screenshot, it appears you have the watermark Type set to Text, but you have not set any text for the watermark. You need to set some text for the watermark to be applied. If you set the Type to Image, you can then select an image to apply as the watermark.

2.) I'm using Joomla 3.9.23 with JCE Core. I've de-installed the Core version and installed Pro version (2.9.1). No "Image Manager Extended" available. Neither shown in Plugin Parameters (only "Image Manager" is still there) nor in the Upload-Dialogue (only "Image Manager" is shown)
-> Pro only usable from the scratch?


You need to add the Pro buttons you require to the editor toolbar - https://www.joomlacontenteditor.net/support/faq/editor/pro-buttons-missing-after-upgrade
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Plugins / Addons
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Thank you or your feedback.
1.) Now the watermark is working (the screenshot above is not from me, my demo-text was in "Filesystem", seems I did sth wrong during uploading and inserting...)
2.) ok, haven't added the Pro buttons yet, will try it out later and let you know.

thx again
/Michael
  1. more than a month ago
  2. JCE Plugins / Addons
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
...everything's fine.
Thank you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Plugins / Addons
  3. # 5
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!