You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  1. serge-web54
  2. MediaBox
  3. Thursday, 08 October 2020
hello

on one site I actuelly create, when entering in an article, and want to load an image for the joomla article, there is no overflow hiddrn on the first load, I need to load twice to have the buton "insert"

here is a screen shot :
References
  1. http://web54.fr/jce_overflow.gif
Accepted Answer Pending Moderation
What is the resolution of your screen?
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
my screen is 1600 * 1200 but on different screen this is the same thing
and there is nothing to do with it because it is the same on 1950 * 1080
I suppose there is somewhere a conflict, but do not see anything in the console,
I can give you credentials in private
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
I'm not seeing this issue in my tests. Please send me a login -> https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
I have not been able to reproduce this on your site (in Firefox or Chrome)

https://cdn.joomlacontenteditor.net/tmp/105537-no-overflow-on-first-load-of-image.gif
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
thanks for answering
you tried with category
I have the issue in article
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
I use the Category view in my example because Articles on your site have been replaced by an installed extension, so I was unable to replicate your example in your initial post.
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Looking at it again on your site, the issue is caused by this css rule on line 1243 of components/com_flexicontent/assets/css/flexi_shared.css


div.field-media-wrapper > div.modal {
height: 70%;
}
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 7
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!