You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  1. marc.light
  2. JCE Editor
  3. Monday, 14 September 2020
Hi,

I can't pick styles anymore with the Styles dropdown. It was working with version 2.8.15. Is there a fix?

Thanks.
Accepted Answer Pending Moderation
This appears to be working OK on the demo site - https://demo.joomlacontenteditor.net/

Are you trying to add a custom style, or a style from your template stylesheet?
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
It comes from a seperate stylesheet, I see the styles, I can pick them but they don't apply. I have tested it on multiple sites with the same results.

I'm on PHP 7.4, downgraded to 7.3 but no luck.

Joomla version 3.9.21

I tried the demo and it also works for me.

Thanks for your help.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
In the Editor Global Configuration, what is Container Element & Enter Key set to?
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
None : Linebreak
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Yes that works, thanks!
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Hmm, I have the same problem here. Since the update to JCE 2.8.18 pro the template styles are no longer loaded. I get something like wf-columns and so on in the style selection and not the large selection of template styles I had before
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
@pulse - Which template are you using?
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 8
Accepted Answer Pending Moderation
I use the following from: Joomlart >>> buildr - Utafiti Home

==> here some more Info: Buildr Site Template Version1.4.1 January 29th, 2019
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 9
Accepted Answer Pending Moderation
@pulse - Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 10
Accepted Answer Pending Moderation
I have just transmitted the access data. Thanks for checking
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 11
Accepted Answer Pending Moderation
@pulse - Uninstalling and re-installing JCE Pro 2.8.18 appears to have fixed this on your site.
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 12
Accepted Answer Pending Moderation
Oooh, damn.
Shortly after you logged in I had the same thought.
Since there is a similar workaround with other extensions from time to time.
Sorry for the work

Many thanks, Cheers Frank
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 13
Accepted Answer Pending Moderation
Yes, it now works as it should
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 14
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!