You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  Friday, 14 August 2020
  4 Replies
  2.4K Visits
I use RSForm.

In the Textarea field with WYSIWYG editor, JCE does not work. JCE does not even allow text entry

can you help me?

this is the test link: https://www.nelbelsalento.it/it/prova-jce
more than a month ago
·
#105053
Accepted Answer
@Ferriero - Check that the default profile you are using is assigned to All Components in Editor Profiles -> Setup, or that you use a specific profile for RS Form, such as a modified version of the example Front-end profile, as suggested by @jeffhoneyager above.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#105050
Be sure you publish the "Front End" profile.

Here's my form with JCE

jce-with-rsform.png
Attachments (1)
more than a month ago
·
#105053
Accepted Answer
@Ferriero - Check that the default profile you are using is assigned to All Components in Editor Profiles -> Setup, or that you use a specific profile for RS Form, such as a modified version of the example Front-end profile, as suggested by @jeffhoneyager above.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#105054
Resolved!
thank you so much!
more than a month ago
·
#105059
You are welcome.

Keep on JCE-ing!
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!