You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  1. genr8r
  2. JCE Editor
  3. Wednesday, 20 May 2020
Our front end editor profile is not displaying correctly on one of our sites. We have only 2 profiles active, one backend and one front end. The backend works as expected (see first attachment). However, the front end editor profile is not (see second attachment). The settings on both are exactly the same. When we disable the front end profile and add "front end" to the backend profile, it displays exactly the same way.
Attachments (2)
References
  1. https://justicecoachingcenter.com/the-coaching-corner-blog/add-a-new-blog-article
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # Permalink
Accepted Answer Pending Moderation
Hey Ryan,

I am adding your quick resolution of this issue as reason #127 that JCE is one of my favorite Joomla extensions of all time. Thanks for the great support. Everything is looking great.

Brian
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Another user reported the exact same issue, so I spent the time on then to find and fix it ;)

I think it is related to some css in the template stylesheet.
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. JCE Editor
  3. # 2
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!