You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  1. cct27
  2. MediaBox
  3. Sunday, 16 February 2020
Hi guys

I have used Mediabox to do some popup images on a website but it adds a solid colour overlay to the navigation side of the image which is hiding part of the image? examples attached:

Anyone any ideas how to fix?

Also the images did not pop up full size but installing 2.0.14 seemed to fix that.


Thanks
jce-pop-up.jpg jce-pop-up-2.jpg
Attachments (2)
Accepted Answer Pending Moderation
It looks like your template has added a red background color style to all buttons on the site, which has affected the MediaBox buttons too.

Please post a link to an example popup.
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Ryan

Thanks for reply

I was thinking it might be the template after posting but not sure.

An example link is here :

Hope this helps

Thanks
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
On line 62 of this file templates/allbusiness/css/presets/style6.css, the css rule contains the following:


color: #ffffff !important;
background-color:#ff0000 !important;


The use of !important means that those styles are applied to the element and cannot be overriden by anything else, hence the red backgound on the MediaBox buttons.

Remove !important from those styles.
Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Thanks Ryan, this helped. There was one more important I had to remove for the hover over too but got it sorted.

Thanks for your help

:)
  1. more than a month ago
  2. MediaBox
  3. # 4
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!