You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  Thursday, 30 May 2019
  7 Replies
  6.8K Visits
I have recently purchased and installed JCE Editor on my site running Joomla 3.9.6 for the prime reason of editing Microdata - but when I go to do so i.e highlighting content to open microdata editing box - nothing happens it says loading but after 10 mins still nothing - please advise / help?
Charlotte
more than a month ago
·
#100116
I suspect there is an issue retrieving the schema data from schema.org - https://schema.org/docs/schema_org_rdfa.html

Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#100122
It is working for me now on your site, so the Microdata schema should be downloaded and cached.

You should be able to access it now.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#100129
Thank you very much to the support person who very kindly remotely fixed this issue. Im very happy to say its fully working :):) :) :) :)
more than a month ago
·
#100140
I got the same error, how can I solve it by myself ?
Do you also need a login ?
thanks
more than a month ago
·
#100153
serge-web54 - Are you able to access https://schema.org/docs/schema_org_rdfa.html in your browser?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#100160
yes I can (opera)
more than a month ago
·
#100161
now it works, do not know why
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!